Franchisenemers gezocht!

interhouse-collage

Heb jij een voorliefde voor vastgoed? Stroomt er ondernemersbloed door jouw aderen of wil je eindelijk een eigen onderneming te starten? Vind je het leuk om met (internationale) mensen te werken en ben jij een echte doorzetter? Wordt dan ook franchisenemer van onze succesformules en vul het contactformulier in!

Sinds 1 januari 1998 bewijzen onze formules Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® en Interhouse Vastgoedmanagement® dat dienstverlening altijd beter kan. Wij staan al jaren bekend om onze topkwaliteit, loyaliteit en pro-activiteit. Bij ons ligt de lat wat hoger. Dat is nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden. Vanuit Interhouse Franchise Nederland bieden wij u alle faciliteiten, disciplines, support en mogelijkheden om ook u te laten excelleren. Onze doordachte formules bieden kwaliteit, wij vragen dit dan ook van onze franchisenemers.

Wat bieden wij?


Doordachte formules
Zeer gedegen, doordachte formules, gestoeld op meer dan 17 jaar ervaring van de oprichter van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® en Interhouse Vastgoedmanagement®.
Zeer betrokken
Oprichter Ton Kortekaas staat met zijn team aan het roer van Interhouse Franchise Nederland. Een zeer betrokken, loyale franchisegever met ongekende praktijkervaring, aanstekelijke ambities en een duidelijke visie voor de toekomst.
Full time support
Een hoofdkantoor met full time professionele support aan alle vestigingen.
Face to face
Frequent periodiek ‘face to face’ meetings met alle vestigingen op het hoofdkantoor van Interhouse Franchise Nederland. Hierdoor is er prettig contact met uw collega ondernemers.
Huisstijl
Uw pand, auto, herkenbare huisstijl, marketing, juridische zaken, contracten, CRM systeem, lead generatie, kruisbestuiving met andere vestigingen, contacten met professionele partijen, professionele support vanuit Interhouse Franchise Nederland en nog veel meer. Aan werkelijk alles wordt adequate aandacht besteed, iedere dag weer.
Werkgebied
Een exclusief en contractueel vastgelegd werkgebied, waarin alleen de gecontracteerde franchisenemer kan opereren. Wij bieden u ruimte om te ondernemen en te groeien.
Eigen website
Een eigen website voor uw vestiging op www.interhouse.nl
Maatwerk CRM
Een zeer hoogwaardig, maatwerk CRM systeem, exclusief gebouwd voor Interhouse Franchise Nederland en dus volledig in eigendom en in eigen beheer, verreweg het beste systeem in de markt.
Kruisbestuiving
Een vrij harde franchise, waardoor de slagkracht van de groep in de praktijk duidelijk merkbaar is en de kruisbestuiving en de versterking van de vestigingen onderling optimaal is.
Juridische kennis
Naast de schat van juridische kennis vanuit franchisegever krijgt u de beschikking over de meest hoogwaardige en steeds geactualiseerde contracten en documenten. Wegens een intensieve samenwerking met en support van een van de beste vastgoed advocatenkantoren in Nederland is dit een belangrijk onderdeel van onze formules.
Netwerk & relaties
Direct voordeel van het enorme netwerk van relaties die de groep van vestigingen samen met Interhouse Franchise Nederland heeft opgebouwd en dagelijks verder uitbreidt.
Topkwaliteit diensten
De bestaande vestigingen leveren reeds vele jaren topkwaliteit diensten en hebben reeds vele duizenden transacties succesvol tot stand gebracht. Daar ondervindt iedere nieuwe franchisenemer direct voordeel van. Een voordeel dat alleen maar groter wordt.
Doordachte marketing
Een doordachte en wat eigenwijze marketing, zowel online, als offline en in print, allen in onze professionele, frisse, tijdloze huisstijlen.
Vele groeimogelijkheden
Een toekomstgerichte degelijke franchisegever met vele groeimogelijkheden voor bestaande en nieuwe franchisenemers, mede door nieuw te lanceren formules.

Wat vragen wij?


Gedreven franchisenemers
Wij zoeken gedreven, zo niet tot op het bot gemotiveerde franchisenemers, die overtuigd zijn van onze formules en ambities.
Leeftijd 25 - 45 jaar
Een persoon in de leeftijdscategorie van ca. 25-45 jaar.
Een doorzetter
Een doorzetter die van zijn/haar te starten onderneming een regelrecht succes willen maken.
Persoonlijkheid
Een persoonlijkheid die volop affiniteit heeft met deze dynamische, internationale branches.
HBO denkniveau
Een frisse, ondernemende, loyale, professionele, beschaafde persoonlijkheid die graag zijn handen uit de mouwen steekt en beschikt over een HBO denkniveau.
Engelse taal
Een persoon die de Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst.
Rijbewijs
Het bezit van in ieder geval een geldig rijbewijs B.
Startkapitaal
De beschikking over een startkapitaal ten hoogte van ca. € 37.500,00 of een mogelijkheid tot de beschikking over dit startkapitaal. Wij denken graag met u mee.
Bekendheid werkgebied
Goede bekendheid met zijn toekomstige werkgebied en daar het liefst woonachtig is.

Beschikbare werkgebieden waar u nu kunt starten:

Interhouse Franchise Nederland heeft per heden zijn focus gericht op groei en zal de komende jaren een landelijke dekking bewerkstelligen met haar hoogwaardige formules. Wij vinden het echter uitermate belangrijk om een nieuwe franchisenemer direct voordeel te laten ondervinden van de slagkracht van onze formules en de kruisbestuiving van de aangrenzende vestigingen. Om die reden contracteren wij bij voorkeur franchisenemers voor de volgende regio’s:

Arnhem
Delft
Maastricht

Wij willen ons succes graag delen met enthousiaste franchise ondernemers die geloven in onze aanpak en ambities. Verhuurmakelaardij en Vastgoedmanagement zijn dynamische en internationaal georiënteerde branches, waarbij geen dag hetzelfde is en de groeimogelijkheden ongekend zijn.

Als u interesse heeft in onze formules en met ons mee wilt groeien, dan komen wij graag met u in contact. Vult u alstublieft het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Naam*

Voornaam*

Adres*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Ik heb interesse in het volgende werkgebied

Aanvullende informatie / motivatie / opmerkingen