Over ons

Oprichter Ton Kortekaas is vanaf 1 januari 1998 actief in de branche van woningverhuur. Zijn visie en ambitie was duidelijk: de kwaliteit van de geboden dienstverlening moest van een ongekend niveau zijn. Op ieder vlak moest maximaal worden gepresteerd. De klant staat altijd voorop. Presteren in combinatie met klanttevredenheid en het kritisch naar de onderneming blijven kijken, zorgden jarenlang voor een enorme groei van het netwerk en het bedrijf. Deze gerealiseerde groei bieden nu de solide basis voor franchisenemers om te profiteren van de gecreëerde formules.

Vanuit ons hoofdkantoor te Lisse, midden tussen de bloembollenvelden, nabij het strand van Noordwijk aan Zee en in het hart van de bruisende randstad, zijn wij dagelijks pro actief betrokken bij activiteiten van onze vestigingen en werken wij continue aan verdere ontwikkelingen, adequate support, uitbreiding van het aantal vestigingen en uiteraard de bestaande en nieuwe te lanceren formules.

Het team van Interhouse Franchise Nederland

Marije Lim
Sinds 1998 meer dan full time betrokken bij onze formules. Marije draagt voornamelijk zorg voor ICT en CRM ontwikkeling met daarbij behorende support en onze financiële en administratieve werkzaamheden. Door haar jarenlange ervaringen als mede eigenaresse van een vestiging en bedrijfseconomische studie weet zij als geen ander wat de dagelijkse werkzaamheden bij de verschillende vestigingen omvatten. Zo is zij enorm waardevol voor Interhouse Franchise Nederland.

Tomas Lim
Sinds 2007 werkzaam bij ons en gemotiveerd tot op het bot. Tomas is de perfecte ‘Business Development Manager’ voor Interhouse Franchise Nederland. Hij is jarenlang bedrijfsleider van een Interhousevestiging geweest. Tel hier nog een rechtenstudie en een schat aan ervaring bij op en u begrijpt dat alle ‘know how’ in huis is. Tomas is dagelijks in contact met de verschillende vestigingen en onderhoudt nauwe contacten met al onze partners. Verder draagt Tomas zorg voor de intensieve begeleiding van nieuw te starten vestigingen en ontwikkelt mede onze (online) strategieën.

ton-kortekaas

Ton Kortekaas
De oprichter, bedenker en bewaker van de formules. Ton is sinds 1998 actief in de verhuurmakelaardij en behoort wellicht tot één van de meest ervaren personen uit de branche. Zijn taken liggen meer dan full time op het verder ontwikkelen en beheren van de formules. Dit in combinatie met begeleiding van de uitbreidingen, op te starten nieuwe vestigingen, marketingzaken en de ontwikkeling van nieuwe formules heeft hij een druk bestaan. Ton selecteert de kandidaat franchisenemers persoonlijk en voert de daarbij behorende gesprekken. Verder onderhoudt hij een gigantisch netwerk van relaties en zit hij de frequente franchise meetings voor. Ton deelt graag zijn ondernemerservaringen met maar 1 hoofddoel; franchisenemers maximaal laten profiteren van zijn huidige en toekomstige formules, win win 2.0 is zijn credo!